En sjov stolthed over en lille spir

Hvem gemmer sig derinde?

image

Nu har du efterhånden ligget og sparket derinde i rigtig lang tid. Det har faktisk ikke været muligt for mig at lave noget som helst, uden at have en del af min opmærksomhed på dig, hvilket kun er en god ting!

Jeg kan mærke at jeg elsker dig lidt mere for hver dag der går, og det har jeg gjort siden starten.

Jeg tror din far føler at vi holder ham lidt udenfor. Han kan kun mærke dig engang i mellem, og han har flere gange sagt at han glæder sig helt vildt til de stunder hvor det kun er jer to. Rigtig far og søn tid! Jeg glæder mig også helt vildt til at se jer sammen, jeg smelter allerede ved tanken. Jeg ved at I bliver så glade for hinanden.

Rent praktisk mangler vi kun at vaske dit sidste tøj, og ellers venter vi bare på at du er stor og stærk nok til at komme ud til os. Selvom der aldrig har været kortere tid til, så synes jeg godt nok at tiden går langsomt. Nogle dage føles det næsten som et savn at du ikke er her, men du har jo aldrig været her før. Jeg glæder mig bare så ustyrligt meget til at møde dig, og holde dig i mine arme!

Din far og mor er altså ved at være klar til du kommer, og vi glæder og så meget til at lære dig at kende! Så nu må du bare bruge alle dine kræfter på at vokse dig stor og stærk så vi kan være sammen alle tre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sjov stolthed over en lille spir