Det der med at blogge

Det der med at blogge

At blogge er meget nyt for mig. Jeg har læst en del blogs, og har forelsket mig i dette univers, hvor alle der har noget på hjerte, kan dele sine tanker, samt finde ligesindede.

For mig, har det være fedt at læse om ligesindede, både privat og professionelt. Især har jeg fundet det ekstremt underholdende og befriende at læse om nybagte mødre, som indrømmer at de ikke er perfekte. Som gravid kan jeg nikke genkendende til alle de forventninger man har til livet som mor, men også til erkendelsen af, at man stiller umulige krav op til, hvor rosen-rødt det hele skal være med et spædbarn på armen.

Nu ser jeg frem til at dele mine tanker med jer, og eftersom jeg også er lidt af en kommunikations-nørd, glæder jeg mig rigtig meget til at lære miljøet at kende indefra, og forhåbentligt blive bekræftet i, hvor fedt og givende blog universet er.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med at blogge