Positive oplevelser og smil der smitter

Om at blive blogger

image

Min beslutning om at blogge, kom oprindeligt fra min interesse for kommunikation. Jeg brugte en masse tid på at sætte mig ind i universet. Både ved at læse en masse blogs, og ved at specialisere mig i brugen af sociale medier, som en del af mit studie. – Nørd, I know.

Tanken var i begyndelsen at jeg skulle have et indgående kendskab til emnet, for at holde fokus på kommunikation i min uddannelse, men efterhånden blev jeg mere og mere afhængig af at læse blogs, og fik mere og mere lyst til at begynde at skrive selv.

Med andre ord så blogger jeg ud fra både en personlig og en professionel interesse. Indholdet på min blog er af personlig karakter, det er den type blogs jeg godt selv kan lide at læse, hvilket også er tydeligt at se i min blogroll. Professionelt handler det om, at man lærer bedst ved at have findrene nede i sagerne. Både ved selv at skrive, men i høj grad også ved at se på alle de dygtige bloggere der er derude.

Jeg er blevet sindsygt glad for at blogge. Det har en terapeutisk virkning på mig, at sætte mig og skrive mine tanker ned – det giver ro i hovedet. Desuden er det bare vidunderligt at læse om så mange forskellige liv. Både ligesindede og mennesker som gør tingene helt anderledes end jeg ville. På den måde bliver man både bekræftet og inspireret. En rigtig god blanding, efter min mening.

Tak til alle der gider læse med, og tak til alle de skønne bloggere derude som inspirerer og giver lyst til at fortsætte.

Hvis nogen har interesse i at læse om blogging, uden det bliver alt for langhåret, så kan jeg klart anbefale bogen på billedet. Den kommer ind på alt der er værd at vide, og egner sig både til nybegyndere og mere erfarne bloggere. Den har været til stor inspiration for mig. Hvis nogen derude kan anbefale noget lignende læsestof må I meget gerne smide en kommentar. Jeg har stadig meget at lære 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Positive oplevelser og smil der smitter