Nohr 1 måned!

Om aftenritualer, vigtigheden af afslapning og nyt nattøj

image

Herhjemme har det altid været et ritual med afslapning på sofaen efter en lang dag. Og det er ligemeget om dagen slutter kl. 16 eller ved midnat. Vi skal altid lige falde til ro på sofaen. Dette har ikke ændret sig siden Nohr er kommet til verden.

Den største forskel fra før er, at nu er der en der gider dele min passion for nattøj. Jeg elsker at tage tøjet og dagen af, og skifte til noget ultra komfortabelt, som minder mig om at nu er det tid til at falde til ro og slappe af. For mig er det selvforkælelse i allerhøjeste grad, og noget af det mest afstressende. Denne følelse deler Mathias desværre ikke, han foretrækker at være klædt på til at kunne gå ud af døren, ligeså snart han ikke ligger i sin seng. Det er simpelthen for stressende!!! Jeg har forsøgt at omvende ham, men det lykkes bare ikke.

Nu har jeg heldigvis Nohr til at slaske rundt i nattøj med, så derfor har vi også begge fået nyt. Både mit sæt og Nohrs Chip og Chap dragt er fra H&M. Mit personlige paradis når det kommer til nattøj til SU venlige priser!

Pointen med dette indlæg er ikke hvor man kan købe nattøj, men hvor vigtigt det er at have nogle ritualer som gør at man kan slappe af. Det kan godt være at Mathias ikke er til nattøj, men han er helt med på sofahyggen. Herhjemme er det bare en af de ting som gør, at selv de hårdeste dage er til at overkomme.

Som I kan se på billedet, synes Nohr for øvrigt at det er en vanvittig pæn lampe vi har ved siden af sofaen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nohr 1 måned!