Det der med at blogge

Aldrig mere “Bare dig og mig”

image

Nu ligger jeg så her. På et 5-stjernet hotel, hvor det lakker mod slutningen af det ophold, som min mand og jeg var så heldige at få i bryllupsgave. Opholdet har stået på spa-oplevelser og 4-retters middag, med ting jeg knap kan udtale. Alt i alt har det været fantastisk, bare at få ro til at nyde hinanden i det her døgn.
Dog bringer det også en del tanker på banen. Jeg ligger nemlig vågen, her alt for tidligt, fordi babyen i maven ikke mener at jeg skal sove mere. Mig som ellers altid kan sove. Hvor meget mere kommer den lille fyr til at ændre? Altså lige ud over stort set alt! Jeg glæder mig som en vanvittig til hans ankomst, men det er godt nok også skræmmende at vi aldrig bare bliver to igen. Vi har nydt tosomheden i mere end syv år nu, og ingen af os har lyst til at vente længere på vores baby. Men hold op hvor er det altså også bare skræmmende at vide, at alting kommer til at ændre sig, når man ligger lige her og har det så godt. Ligger og nyder spændingen over alt det som det indebærer snart at skulle være forældre. Men som alligevel ikke bliver til virkelighed før om to måneder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med at blogge