Oprydning i det lille hjem

Inden fødselsforberedelse

image

I morgen står den på fødselsforberedelse for første gang ud af to. Jeg er vildt spændt, for indtil videre er fødslen ikke noget jeg frygter, men en oplevelse jeg ser frem til – især til at den er overstået. Det ændrer sig nok efter i morgen..

Min mand derimod. Han glæder sig som et lille barn til fødselsforberedelsen, og har de højeste ambitioner om at være ham der super faren som interesserer sig for emnet, og virkelig ser fødslen som en fælles opgave.

Det er selvfølgelig dejligt med en engageret mand, som glæder sig mere end ord kan beskrive til at blive far. Jeg er ikke i tvivl om at jeg er jordens heldigste kvinde.

I kan ligesom godt fornemme at der kommer et men, ikke?

Jeg er næsten sikker på at vi kommer hjem med to vildt forskellige følelser. Ham som stadig er vildt spændt og bare glæder sig helt vildt til fødslen, og mig som er skræmt fra vid og sans.

Jeg har læst en del om emnet, men jeg tror alligevel at realiteterne vil ramme mig i morgen. Lige meget hvor rolig jeg er for det lige nu, så ved jeg jo godt at det bliver en skræmmende, men forhåbentlig også en smuk oplevelse at føde.

Efter i morgen bliver det hele bare lige en tand mere virkeligt, og det er jeg ikke helt sikker på at jeg er klar til. Jeg er mere end klar til babys ankomst, men til fødslen, det er altså noget helt andet.

I sidste ende, så er der ingen der kan fortælle mig hvordan det kommer til at gå, og jeg er bare glad for at jeg har en fantastisk partner at støtte mig til, ellers tror jeg ikke jeg kunne overskue al den uvidenhed, og mangel på kontrol.

Normalt falder der ro over mine tanker når jeg skriver, men i dag består mit tanke-kaos. Med andre ord, så tager jeg nu en dyb indånding og drukner mig selv i Zulu Comedy Galla, mens jeg alligevel glæder mig til i morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oprydning i det lille hjem