Fars Musikalske Hjørne

Om at være dårlig til at gå på udsalg

image

Jeg har altid været ekstrem dårlig til at gå på udsalg. Det er ikke fordi jeg ikke har gjort forsøget, jeg kommer bare altid hjem med en hel masse tøj, som jeg har betalt fuld pris for.

Nu har jeg jo så fået en mere end mig selv at shoppe tøj til, og der ser det helt anderledes ud. Nohr har fået flyverdragt til næste år, en masse lækkert uldtøj til resten af vinteren, og en masse lækkert tøj til både forår og sommer. Alt sammen købt med gode procenter! Ja, jeg er ret stolt af mig selv!

… Men det bliver bedre! Jeg fandt dælme også to skjorter, den fedeste t-shirt og et par sko til manden! Og så fandt jeg da også lige en kjole, et sæt med nederdel og bluse, og et par støvler til mig selv. Alt sammen til halv pris! Jeg styrer bare til udsalg nu! Og jeg har endda også regnet ud hvorfor!

Jeg har en tendens til altid at købe tøj fra de samme mærker. Jeg ved at det falder i min smag, og at kvalitet og pris er i orden. Det er ikke fordi jeg ikke interesserer mig for mode, eller for at finde noget nyt, det er bare altid lettere at gå hen hvor man kender varerne.

Problemet er bare, at når så tøjet kommer på udsalg, så har jeg jo set det mange gange i den tid det nu har hængt i butikkerne, og så har jeg også købt det jeg gerne vil have da det kom frem, eller også er har jeg nået at blive træt af det inden jeg nåede at købe det. Derfor kommer jeg altid hjem med de nye varer.

Her kommer så løsningen: Jeg gik da bare ind i nogle andre butikker end dem jeg plejer at shoppe i, og der var jeg sjovt nok ikke træt af at se på det sammen tøj igen og igen, og ejede heller ikke noget af det i forvejen. No shit Sherlock! Jeg endte med at stå og sortere i bjerget af must-haves, for finansministeren synes altså ikke at vi havde råd til at tømme butikken helt!

Det lyder som om jeg shopper hele tiden, når jeg kan nå at blive træt at tøjet mens det hænger i butikkerne. Det gør jeg ikke, men når man har sine daglige gåture, eller ærinder nede i Aarhus midtby, så ser man altså en del, og der ryger også noget med hjem engang imellem.

Når dette indlæg er udgivet, lukker jeg computeren og sætter mig på mine hænder. Der er nemlig vildt meget, lækkert børnetøj på udsalg online..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fars Musikalske Hjørne