Hvem gemmer sig derinde?

Fine indkøb til baby

image

Jeg har efterhånden fået erhvervet mig en hel del lækre ting til den lille. Det meste er fundet på tilbud og udsalg, så der er sparet en del penge der. Derfor er der også blevet til nogle fine ting som jeg er særligt glad for. Nogle har jeg selv købt, andre har jeg fået, og så har der også lige sneget sig lidt hjemmestrik med ind i billedet.

Sengetøjet med busser er fra Ferm Living, den ultra bløde og lækre heldragt i silkeuld fra Joha, strik futterne er Mormors hjemmestrik, det hvide sengetøj er arvet fra Mathias, elefanten (som Mathias har døbt Aksel) er fra Jellycat, skålen og koppen som vi har fået af Farmor er fra Design Letters, tæppet er fra By Nord.

Allesammen ting som jeg glæder mig vildt meget til at tage i brug!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem gemmer sig derinde?