Dåbsinvitationer

Dåbs- og Julegave Ønsker til Nohr

lirumlarumleg.dk

Bobles Krokodille 699,95 / Bobles Kylling 249,95 / Bobles Tumlegulv 499,95 / Retro Gå-bil 719,95 / Wheely Bug Bi eller Mus 649,95 / Jellycat Ræv 199,95 / Sebra Puttekasse 249,95 Alle fundet her.

Nohr

Fjällräven (også fin i brun) 549,00 her / Muldvarpen… 147,45 her / Mickey SoftPal 259,00 her / Soft Gallery Hue 125,00 her.

Jeg finder altid inspiration til ønskelister når jeg ser hvad andre ønsker sig, så måske nogen kunne finde lidt inspiration ud fra mine (eller Nohrs). Derfor kiggede jeg lidt rundt på diverse webshops, hvor jeg fandt disse fine ting som jer er sikker på at Nohr ville elske at se under træet juleaften. Eller også ville hans Mor. De fleste af tingene får han nok ikke ret meget ud af lige nu, men med det tempo han vokser i, skal det nok komme.

Nu mangler jeg bare min egen ønskeliste, men den kommer senere, for på det punkt er jeg totalt idé forladt!

Mathias ønsker sig en Play Station 4, så han mener ikke at han behøver komme på flere ønsker. Den er dog en hel del over mit budget, så det bliver nok til nogle bløde sokker, eller måske han kunne bruge en fin buket blomster!?

God søndag til alle derude!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåbsinvitationer