Dåbs- og Julegave Ønsker til Nohr

Verden ifølge Nohr

image

Se hvor meget jeg keder mig i autostolen! Og den der elg de tror underholder mig, hænger egentligt bare i vejen for udsigten.

Nu er jeg syv uger gammel, og det betyder altså at jeg har min egen mening om tingene, og om hvad der er naturligt for en baby.

1) Babyer skal da ikke ligge ned, det er unaturligt. Babyer skal befinde sig i lodret stilling, og så må fars og mors arme bare blive stærkere indtil mine ben selv kan holde mig.

2) Hvorfor skal man skifte mellem at sove og være vågen hele tiden? Det er meget smartere hvis man tager et helt døgn vågen, og så en helt døgn hvor man sover. Ihvertfald mindst én gang om ugen.

3) Barnevogne har hjul, det betyder at de skal køre, ikke stå stille. Barnevognen skal desuden kun bruges når man sover. Man kan altså ikke ligge vågen i en barnevogn. Hvorfor tror du at de har opfundet bæreselen?

4) Mine forældre har en underlig lille seng til at stå i soveværelset. De siger at den er til mig, men jeg synes at den er langt bedre til opbevaring. Hvis den er så god at sove i, hvorfor sover de der så ikke bare selv? Jeg vil sove i mors seng, der er meget hyggeligere og plads til hele familien.

5) Lamper er til for at blive set på, så jeg ville ønske at mine forældre gad holde op med at slukke dem hver gang jeg kigger på dem. De har sådan noget flot lys som jeg ellers kunne kigge på i timevis.

6) Det strider mod en babys natur at sidde i en autostol! Det er kedeligt og ukomfortabelt. Jeg er ikke fan, og jeg sørger altid for at far og mor ikke glemmer det.

7) Hvem har fået den idé med at babyer skal i seng før midnat? Jeg vil meget hellere holde fest, og så sove om morgenen. Man skulle tro at mine B-menneske-forældre ville være enige, men de vil altid sove om aftenen. De er møg kedelige!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåbs- og Julegave Ønsker til Nohr