Fars Hjørne - Når Mor er syg

Sygdom på retur og Mors ønsker

Så er det vist tid til at få lidt gang i bloggen igen. Sygdommen er ved at slippe sit tag i mig, og jeg har da som end også været en tur i Magasin. Skønt at drengene har været så søde og hjælpsomme, eller Mathias har, men jeg er sikker på at Nohr også ville have hjulpet hvis han kunne. Næsten skræmmende at se hvor godt de klarer sig på egen hånd!

I Magasin fik jeg fået taget hul på julegaveindkøbene, og fundet lidt mere inspiration til hvad man kunne ønske sig. Her er nogle ting som jeg i hvert fald ville elske at se under træet juleaften.

Unavngiven præsentation

Silke skjorte – Magasin 499kr / T-zone Peeling – Pudderdåserne.dk Musthave 195kr / Weekend Bag – Soft Gallery 349kr / Mascara – Helena Rubinstein 270kr

Jeg havde en forestilling om at der ville være mange flere ting, men det meste jeg ønsker mig er vist babytøj til overpriser – og babytøj er ikke ligefrem en mangelvare i det her hjem! Har forresten lavet nogle gode erobringer på den front, men det må lige blive en anden dag. Mathias foreslog dog (nok ret ironisk desværre), at man jo kunne fylde tasken med matchende babytøj. Det var jo ikke en helt dum idé!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fars Hjørne - Når Mor er syg