Lykken er...

Vi leger med julegaver!

image

Kender I det der med, at de eneste ønsker man kan komme på til jul, er urealistisk dyre? Sådan har Mathias det altid, og i år blev jeg også ramt af det. På heldigste vis endte det dog med, at Mathias fik sin PlayStation 4 da vi var nogle som slog pjalterne sammen, og jeg fik penge nok i gave til at selv kunne købe mit kamera. Hvor heldig har man lige lov at være!

Nu er der så sket det, at jeg med inspiration fra andres gaver er kommet på en uendelig lang liste over ønsker, indenfor rimelighedens grænser, men som jeg alligevel ikke bare lige selv går ud og køber. Så nu synes jeg egentligt at der er pænt lang tid til min fødselsdag i oktober. Typisk mig at komme på alle de gode idéer når det er for sent!

Nå, men jeg skal nu slet ikke brokke mig. På trods af en mangelfuld ønskeliste har mine kære alligevel formået at overraske mig med de dejligste gaver.

Nohr fik dobbelt op på nogle ting, da gaverne væltede ind både til barnedåben og til jul, så vi fik byttet noget af det til noget tumle legetøj fra Bobles, som åbenbart også er et kæmpe hit hos hans moster på 13. Det må man sgu kalde fremtidssikret legetøj. Hvis det stadig hitter når han er 13 er det jo egentligt ret billigt i længden!

Som barn elskede jeg altid dagene efter juleaften, hvor mine søstre og jeg havde al tid i verden til at lege med vores gaver. Efterhånden som vi blev ældre forsvandt begejstringen for legen, og da jeg så fandt Mathias var det lige pludselig to familier med alle tilhørende traditioner og sammenkomster. Det er også super hyggeligt, og jeg nyder det hvert år, men hold op hvor har det været hyggeligt at gå i barndom sammen med Nohr i år. Jeg havde, som jeg har skrevet tidligere, ikke de store forventninger til hvor meget han ville få ud af sine gaver, men han er vildt begejstret for sine nye ting. Han stirrer på dem, rækker ud efter dem og storsmiler til dem. Det må da være begejstring. Altså når man nu kun er tre måneder gammel, som han forøvrigt bliver i dag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lykken er...