Den dag Nohr fik vand i håret - og lidt blandede tanker herfra

Nohrs første jul

image

Så kom vi på den anden side af både barnedåb og jul, og vi slap sgu helskindet igennen, hele banden!

Juleaften kunne vi godt mærke på Nohr at han var træt. Alle de mennesker i højtiden tager altså hårdt på sådan en lille fyr, men som sædvanligt følger han bare med, og sover en ekstra lur dagen efter. Vi har også taget nogle ekstra lange ture med barnevognen for at han får noget mere ro.

På trods af trætheden juleaften, kvikkede han op da vi skulle til at åbne gaver. Man skulle jo næsten tro at han vidste hvad der skulle til at foregå.
Vi havde ikke haft de store forventninger til hans reaktion på gaverne, men sikke en begejstring han viste. Han fik en hund som synger og lyser, og hver gang han ser den rækker han ud efter den og smiler over hele femøren. Det er helt åndsvagt så sjovt et par forældre kan have det over sådan et stykke legetøj! Kæmpe succes! Desuden også fedt med alle de gaver han fik, det var jo som om man selv fik dobbelt, fordi vi var så spændte på hvad der gemte sig bag alt børnepapiret.

Ud over at det var Nohrs første jul, var det også min første jul sammen med Mathias. Det har jeg virkelig glædet mig til. Det føles underligt ikke at holde jul sammen, når vi ellers er sammen om alle andre begivenheder, så det var skønt endelig at få lov!

Nu befinder vi os mellem jul og nytår, og dagene bliver brugt på afslapning og hygge. Vi nyder vores lille familie, og er ikke i tvivl om at alting er lige som det skal være. Det er den skønneste følelse i verden. Glæder mig allerede til næste år, hvor Nohr kan gå rundt på egen hånd, og vi løber rundt som høns uden hoveder for at finde ham. Det skal nok blive sjovt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag Nohr fik vand i håret - og lidt blandede tanker herfra