Nohr 9 uger og en mor der slet ikke kan følge med!

Under påskud af glad baby

image

Nohrs festtøj er godt nok lidt stort endnu..

Hold op hvor er en baby bare en god undskyldning for mange ting. I sær at bruge penge! Jeg ved også at jeg langt fra er den eneste som har det problem, det kan man jo tydeligt se både i butikkerne og her i blogland.

For noget tid siden holdt ToysRus udsalg på hele butikken, og som de engagerede forældre vi nu er, tog vi derud. Vi endte med at have hele seks julegaver med hjem til Nohr, uden at have købt det som vi egentligt har bestemt han skal have. Det ender nu med at han får de fire af dem i adventsgave, simpelthen fordi det er helt til grin at sidde juleaften og pakke utallige gaver op fra Far og Mor til Nohr, når vi selv ved hvad der er i, Nohr fatter brikker, og de andre gæster helt sikkert vil ende med at kede sig ihjel.

Men en baby på to måneder elsker jo at få adventsgaver? Han forstår jo glæden ved gaver, og har da en forventning om at der selvfølgelig falder en gave hver søndag når det nu er december, og ligesådan juleaften. Han er også selvbevidst og forfængelig nok til at han har købt nyt tøj til julens begivenheder. Han er da godt klar over at man ikke bare kan møde op i det samme gamle tøj man har på hver dag. Jeg er helt sikker på at det er de tanker der går gennem hans lille hoved når han ligger og stirrer tomt ind i en hvid væg.

Vi, herhjemme, er ihvertfald gode til at antage en masse behov på vores barns vegne, som naturligvis retfærdiggør et glohedt dankort. Andre der har samme problem?

Så I forresten på Instagram at Nohr har sovet 6 timer i streg i nat? 6 timer! Mor er stolt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nohr 9 uger og en mor der slet ikke kan følge med!