Fars Hjørne - Velkommen indenfor

Dåbsinvitationer

image

Det færdige resultat af invitationerne

Jeg har ledt længe efter indspiration til dåbsinvitationer, men hobbyforretningerne har efterhånden fået fyldt hylderne så hårdt op med julesager, så der ikke er plads til andet. Jeg havde ellers håbet på at finde nogle fine materialer som bare skulle samles, og voilá, dåbsinvitationerne var klaret, men nej… Derfor besluttede jeg mig for at lave dem fra bunden (sådan da). Jeg købte blanke kort som bare skulle foldes, og så tegnede jeg selv en bamse og sutte mønsteret i kanten. Derefter skar jeg hul til bånd, så invitationerne kunne lukkes. Bamsen og sutterne kommer til at gå igen i borddækningen, den del er jeg dog ikke færdig med endnu, så den får I at se senere.

Dåben bliver holdt simpel med den nærmeste familie, ligesom vores bryllup. Når vi har været i kirke spiser vi frokost hos mine forældre. Synes at det er hyggeligst at holde festen i hjemlige omgivelser når vi ikke bliver flere mennesker.

I dag fik vi også købt tøj til Far, så nu mangler vi efterhånden kun tøj til mig. Nohr bliver fint klædt på i den dåskjole som er gået i arv i min familie. Maden er næsten på plads, så nu er resten hyggearbejde med pynt og bordkort, og så ellers en god gang shopping – og det er jo lige til at overleve.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fars Hjørne - Velkommen indenfor