Om forventninger og virkelighed

Fars Hjørne – Velkommen indenfor

image

Far og medhjælper

Velkommen i Fars Hjørne

God dag, og velkommen indenfor i Fars Hjørne. Jeg er Far, og vi skal forhåbentligt ses de næste mange torsdage her på bloggen. Nu skriver jeg, at jeg er Far, men det har jeg ikke altid været. For lidt mere end 6 uger siden var jeg bare Mathias. Jeg var Aarhusianer, nygift med mit livs kærlighed, studerende på mit drømmestudie på universitetet, og i det hele taget glad og lykkelig. Jeg er stadig alle de ting, og er egentlig i bund og grund den samme som jeg var for 6 seks uger siden – men alligevel har alting pludselig ændret sig.

Jeg er blevet Far. Far til den mest fantastiske og magiske lille skabning. En helt utrolig lille fyr, som gør alle dage helt specielle. Og da jeg blev far, blev hele min verden vendt på hovedet. Det har været en vild tur indtil videre, fyldt med helt vanvittigt forandringer. Aldrig havde jeg troet at jeg kunne føle så intens en kærlighed til et menneske jeg kun lige har mødt. Og aldrig havde jeg troet at jeg en dag skulle rose nogen til skyerne for at de prutter eller bøvser højlydt, eller gylper ud over både sig selv og mig. Aldrig havde jeg troet at jeg gladeligt skulle give afkald på mine aftener, som plejede at gå med at slænge sig på sofaen med konen, eller at spille computer med vennerne. Men alt det er blevet en realitet nu, og jeg kunne ikke forestille mig at være lykkeligere på nogen måde.

Fars hjørne skal være mit lille univers, hvor jeg kan lufte de tanker, bekymringer og forventninger som følger med når man med et er blevet en helt anden – når man er blevet nogens far.

Jeg glæder mig helt vildt, og jeg ved at det bliver skide skægt, så jeg håber at I alle sammen vil læse med.

Vi ses næste gang – Far.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om forventninger og virkelighed