Praktisk mor eller blot en kærligheds affære?

En dag fyldt op med små begivenheder

image

I går var en begivenhedsrig dag i den lille familie.

Først og fremmest er Nohr blevet 5 uger gammel, og var derfor til undersøgelse hos lægen. Der fik vi at vide at han er helt perfekt (som om vi ikke vidste det), og så smilte han rigtigt for første gang mens vi var derinde. Et stort, smukt smil til sin mor, som var lige ved at smelte. Desuden fik vi at vide at han er en smule foran i sin sociale udvikling, i forhold til sin alder – Mor er stolt!

Dernæst var vi oppe i Bruuns Galleri’s baby lounge for at Nohr kunne få noget at spise. Der endte vi med at lege med Bobles legetøj med et par lidt ældre børn. Deres oppustelige Doughnut var et kæmpe hit, så sådan en måtte vi have med hjem. Vi kalder det en tidlig julegave. Han elsker at ligge på den,  både på ryggen og på maven og blive vippet rundt. Og så er den også god at blive vugget i søvn på.

I går blev også dagen hvor Nohr fik sine første vinterstøvler. Små fine skindstøvler som er helt geniale i bæreselen, så fusserne ikke bliver kolde eller får træk.

image

Og nårh ja. Så blev det også dagen hvor jeg blev optaget i en ny klub. Normalt når jeg skal købe BH’er får jeg at vide: “Du er jo så ung, så du kan bruge alle modellerne”, hvilket i dag blev afløst af: “Når vi har født, så…”. Så føler man virkelig at man er blevet optaget i en eller anden hemmelig klub, for kvinder hvis kroppe er ved at forfalde. Det synes jeg måske ikke at jeg med mine 24 år er helt klar til..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Praktisk mor eller blot en kærligheds affære?