To måneder til termin, og nu på barsel

Om barsel og tilfredsstillelsen ved IKEA møbler

image

Indtil videre har denne søndag foregået i selskab med manden, liggende i vores nye sofa. Han spiller Xbox og jeg hækler og læser lidt blogs. Super hyggeligt, og lige hvad vi trængte til. De sidste to dage har vi nemlig haft travlt. Fredag måtte vi en tur til Odense for at hente vores sofa, hvilket gav en del bøvl, da vi hverken selv har bil eller trailer, og først skulle anskaffe det.

I går gik så med at få byttet den gamle sofa ud med den nye, samt få lavet babyhjørnet i soveværelset færdigt – næsten da, der mangler lige lidt småting endnu.
Der blev knoklet hele dagen, og så er det skønt bare at kunne nyde en helt afslappet dag i dag. Manden nyder i sær at kunne slappe af i den sofa, som kostede ham en del sved i går. Som han selv siger, så er der den fornøjelse med IKEA møbler, at man i hvert fald føler at man har arbejdet for tingene, og derfor også fortjener at ligge i sofaen en hel dag når man selv har samlet den. Og det kan jeg jo kun give ham ret i.

Den kommende uge kommer til at bestå af lægeundersøgelse af den lille, som det nu er standard når man er 32 uger henne. Derudover står den på mere baby klargøring, afslapning og hygge med veninden. Det er jo lige til at overkomme med barsel, når der endnu ikke er nogen baby at passe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To måneder til termin, og nu på barsel