Baby, barnedåb og nåh ja, jul!

Uld, uld, uld – og et udsalgstip!

Joha

Jeg har på det seneste været på uld-rov, og har fundet nogle gode tilbud på uld fra mærket Joha, som jeg er helt vild med. Jeg elsker selv at have uld på, og derfor skal Nohr da også have den fornøjelse.

Jeg klikkede lidt hjem til Nohr i de næste størrelser, da Stylepit havde udsalg. De stribede heldragter på collagen er lavet i uld/silke, og de er bare så bløde. Nu håber og beder jeg bare til at de også gad lave dem i en størrelse som jeg kunne passe. Jeg er helt sikker på at de ville klæde mig! (Jeg er ret vil med afslapnings- og nattøj, som jeg også har skrevet om her.) Hvis de så kommer igang med at producere heldragter i størrelse mor, så vil jeg i mellemtiden forsøge at overbevise Mathias om, at jeg ville være herre lækker i sådan en sag.

Generelt er jeg helt vild med uld og alle dens gode egenskaber, som jeg ikke vil gå nærmere ind i her, det er der andre der beskriver langt bedre end mig. Nohr har uld-undertøj på hver dag, i form af en bodystocking, og nu er vi også begyndt med nattøj i uld, da han er blevet mester i at sparke dynen af. Begge dele vil vi fortsætte med hele vinteren. Så er vi sikre på at han kan holde varmen, og skulle han få det for varmt, bliver han heller ikke kold af sved. Både sundhedsplejersken og en vuggestuepædagog jeg har talt med holder også på, at det er helt suverænt med et lag uld inderst. I tilfælde af børn med sart hud, så kan der også fåes uldtøj med superblødt bomuld på indersiden. Så kan man stadig få uldens egenskaber. Sådan en sag har vi da også prøvet, nemlig den med fårene. Den grå dragt er ren uld, og vi har nu haft den i flere størrelser da den bare er så lækker.

Jeg elsker følelsen af at kunne forkæle Nohr med noget ekstra lækkert tøj, og vide at han er klædt behageligt på. I sidste ende er det nok mig der får mest ud af det!

Dette indlæg er ikke sponsoreret, jeg er bare helt vild med uld – i sær fra Joha, fordi det er så blødt. Joha kan tjekkes ud her.

Hvis nogle skulle være nysgerrige holder Magasin udsalg, både online og i butikken fra kl. 17 på torsdag, med 20% på stort set alt i hele butikken, også Joha. Tippet og anbefalingen er hermed givet videre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby, barnedåb og nåh ja, jul!