Uld, uld, uld - og et udsalgstip!

Nohr 9 uger og en mor der slet ikke kan følge med!

image

Min baby er 9 uger gammel i dag, og jeg fatter det slet ikke. 9 uger er jo ikke ligefrem meget, men når man tænker på hvor meget der er sket med ham på den tid, så kan jeg slet ikke følge med. Sæt dog farten ned dreng! Da jeg var gravid fik jeg at vide af alle forældre jeg mødte, at jeg skal huske at nyde ham når ham kommer, tiden går så stærkt. Men hvorfor var der ingen der fortalte hvor stærkt?!

Selvfølgelig glæder jeg mig til alle de ting han skal lære, og jeg er også helt oppe at ringe hver gang han kan noget nyt, hvad enten det er at sige en ny lyd, eller bare smile endnu mere end han gjorde dagen før, men hvor blev min lillebitte baby af? Jeg ved med sikkerhed at jeg ikke er færdig med at få børn, for jeg nyder virkelig hvert øjeblik- Jeg kan mærke at det helt sikkert ikke skal være sidste gang. Næste gang er jeg forhåbentlig lidt mere forberedt på hvor hurtigt det kommer til at gå.

Nohr har udviklet sig så meget på de ni uger han har levet! Lige nu kæmper han for at holde sit hoved, og han er super dygtig, men der er alligevel lang vej igen før han har helt styr på det. Der kommer nye lyde til hver dag, og han overrasker os gang på gang, hvor Mathias og jeg kigger på hinanden: “Var det HAM?” Det er ved at være længe siden det første smil kom, og siden har han smilet mere og mere. Først var det ét smil om dagen, som man var heldig hvis man fangede, så blev det til flere minutter en gang om dagen hvor han smilede, så blev det til to smileture, og tre smileture, og nu smiler han over hele gryden hver gang han er vågen. Ved ikke hvordan jeg nogensinde skal lære at sige nej til den dreng, for hver gang han smiler sker der en eller anden nedsmeltning i min krop, når jeg bliver overloaded med nuttethed. Og faren er ikke bedre skulle jeg hilse at sige. Den dreng kommer til at sno os om sin lillefinger alt for mange gange.

I dag skal vi have gjort rent i hytten, og så skal der pyntes til jul. Hvis ellers Nohr tillader os at have hænderne fri.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uld, uld, uld - og et udsalgstip!