Dumme drillenisse!

Nohr 1 måned!

image

I dag er Nohr 1 måned gammel! Eller ung, om man vil. Så her kommer lige en lille status om vidunderet (ja, jeg er hans mor, så intet mindre).

Han er blevet super god til at holde øjenkontakt, og det er bare så vildt at se hvor store forandringer der sker på så kort tid. Han er i hvert fald slet ikke længere som den lille bitte baby vi fik udleveret på sygehuset. Han er gået fra en størrelse 50 til 56, og har taget 600 gram på.

Desuden er han begyndt at bruge sut, og det har været med stor succes, så der siger vi mange tak til hans kloge Farmor, for at få mor her til at indse at det nok var ret så god en idé.

Han er stadig et vidunderligt nemt barn – 7-9-13 for at det fortsætter. Det betyder dog ikke at han ikke holder forældrene godt i gang!

Bare lige lidt bonus info. Skjorten fra Selected Femme, som jeg har på, på billedet er en fødselsdagsgave som jeg fik at min dejlige mand. Den er simpelthen så fin og hyggelig med grantræer og hjorte her til efteråret og vinteren – og så passer den jo lige ind i familien Hjortebjerg!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dumme drillenisse!