Putterutine eller ej?

Løb og undskyldninger – om at komme igang igen

Billedet her er tilbage fra det sidste (og hurtigste) løb jeg løb inden jeg blev gravid, og inden jeg giftede mig til et nyt efternavn.

Løb eller sofa? Det evige spørgsmål.

Herhjemme er vi rigtig gode til at komme med undskyldninger når det kommer til løb. Det er den motionsform vi begge foretrækker, men desværre er det ikke en vi elsker. Mathias har løbet halvmarathon tre gange nu, og har også planer om at løbe Aarhus City Halvmarathon igen til næste år. Jeg er aldrig kommet videre end til 5 km løb, men til gengæld har jeg løbet mange af dem. Under hele min graviditet har jeg ikke kunnet løbe, så jeg er efterhånden kommet i rigtig dårlig form – og jeg hader det! Mere end jeg hader at løbe. Jeg bruger løbene til at motivere mig selv, for hvis der er én ting jeg ikke skal, så er det at komme sidst i mål, hvilket desværre er meget mere realistisk end at jeg kommer først. Nu glæder jeg mig til at komme igang igen. Jeg venter pt. på go fra lægen, da det er en smule ilde set at man begynder at løbe kort tid efter et kejsersnit. Om jeg kommer afsted med det samme jeg får grønt lys, ved jeg ikke. Højst sandsynligt kommer jeg nok først rigtigt igang når Nohr er gammel nok til at komme med i en babyjogger, så kan vi komme afsted hele familien. Ja, undskyldninger er det nok af. Hvad der er Mathias’ i øjeblikket skal jeg ikke gøre mig klog på. Én ting ved jeg dog, og det er at vores sofa ikke føler sig svigtet for tiden. Hvis ret skal være ret, så får vi gået nogle gode lange ture stort set hver dag, og det er også rigeligt for mig lige nu. Men hvor ville det være dejligt at hoppe direkte tilbage i den form jeg var i for et år siden, det var sgu sjovere end at være slatten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Putterutine eller ej?