Mig og min mave

Om weekend-øv og stilhed på bloggen

Så kom bloggen til at stå helt stille, hvilket selvfølgelig ikke var meningen.

Jeg er desværre blevet syg, så det krævede lige en indlæggelse for at sikre at graviditeten forløber som den skal. Det gør den heldigvis – Lillemanden har en fest derinde, og viser absolut ingen interesse i at komme ud. Faktisk så lidt, at han nægter at vende sig rigtigt. Mere om det en anden gang.

Jeg får det ligeså stille bedre, så bloggen skulle gerne vende tilbage for fuld skrald fra nu af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mig og min mave