Om redebygning og en stædig baby

Om redebygning og en stædig baby #2

image

Én gang stædig, altid stædig. Lillemanden nægter altså at komme ud den naturlige vej, da han insisterer på at ligge med rumpen mod udgangen, så jeg er blevet anbefalet at tage imod et kejsersnit. Det har jeg valgt at takke ja til, og den beslutning er jeg super glad for.

På flere af landets hospitaler er man begyndt at lave såkaldte hud-mod-hud kejsersnit, hvor barnet kommer op på brystet, nøjagtigt som ved en naturlig fødsel. Det har jeg ønsket, for så bevarer jeg stadig den del af oplevelsen. Dog er manden ikke helt tilfreds, da barnet ellers ville være kommet over til ham som den første. Han mener efterhånden at det må være hans tur til at få lidt tid med den lille, når jeg nu har haft monopol på ham i snart ni måneder!

Med hensyn til redebygning, så har vi i dag fået den sidste del af puslebordet, så det er blevet rigtig fint, og så er tasken til hospitalet også så småt ved at være pakket. Sådan nogle små væsener kan jo godt finde på at kigge ud før tid.

Håber I alle har nydt denne dejlige onsdag, det har vi i hvert fald herhjemme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om redebygning og en stædig baby