Sygdom på retur og Mors ønsker

Baby, barnedåb og nåh ja, jul!

image

Jeg har altid elsket julen, og jeg er også helst klar til den i goood tid. Men i år tror jeg måske at jeg har glemt den. Har da fået taget hul på gaverne, men også kun fordi der var udsalg i Magasin. Jeg har også købt et nissekostume til Nohr, og alt for meget legetøj, men alt sammen bare fordi det er sjovt at købe ting til ham, ikke fordi det er en del af juleforberedelserne.

Jeg er ved at planlægge en barnedåb, og alt pynten laver jeg selv, så forberedelserne fylder det bare rigtig meget. Jeg glæder mig nemlig helt vildt til Nohrs store dag! Eller vores, for drengen er nok ret ligeglad.

I går gik det op for mig, at jeg har glemt at lave en adventskrans, og jeg er smuttet hjem til mine forældre, så den bliver i hvert fald heller ikke klar til i morgen. Derudover er jeg kommet i tanke om, at julepynten også plejer at komme frem d. 1. december. Men jeg orker ikke at grave kasserne frem nede fra kælderen.. Måske jeg bare skulle købe noget nyt? Nåh nej, den løsning brugte jeg jo sidste år.

Måske skulle jeg bare aflyse julen i hjemmet i år, og så nyde det som familien har fundet frem hjemme hos dem? Det er sidste chance for at aflyse, for til næste år skal Nohr og jeg hygge med nisser, selvom det nok stadig er begrænset hvor meget han fatter.

Nej, nu må jeg tage mig sammen. Giver mig selv deadline onsdag, der kommer min mødregruppe, og så skal man altså i det mindste kunne ane at det er december!

Måske jeg skulle stjæle svigermors adventskrans på billedet?

Glædelig barnedåb – eller, jeg mener jul!

Andre der er faret vild i juleforberedelserne?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom på retur og Mors ønsker