Nohr for tiden..

En dag i baby-sundhedens tegn

Så kom dagen jeg havde frygtet, 3 måneders vaccinationen. Ikke fordi jeg er bange for selve vaccinationen, men fordi der er en risiko for at vi skal have et barn med feber en gang til. Heldigvis har han ikke reageret endnu, så jeg håber at det fortsætter sådan.

Vaccinen bestod af to sprøjter, én i hvert lår. Den første opdagede han slet ikke at han fik, og jeg nåede lige at blive imponeret over den lille gut. Få sekunder senere brød helved løs inde i Nohr, da han fik den anden sprøjte. På et splitsekund blev han knaldrød i hovedet og stak i et skrig, så hele lægehuset var klar over at han ikke var med på at blive vaccineret. Han faldt heldigvis hurtigt ned igen, men stadig med en dybt utilfreds ansigtsudtryk, mens tårene trillede ned af hans tykke kinder. Han så nu ret så nuttet ud med de meget bestemte øjne og nedadvendte mundvige. Rigtig baby-utilfreds.

To sekunder efter landede han på lægens puslebord, og så var alt glemt. Så alt i alt var det nu en meget god oplevelse. Det er vel fair nok at skælde ud når fremmede mennesker bare kommer der og stikker i en.

Inden lægebesøget havde vi besøg af sundhedsplejersken, som synes at Nohr er lige som han skal være. Det vidste vi selvfølgelig godt, men der kommer da ingen klager herfra.

Nohr udvikler sig med lynets hast lige nu (som om han ikke har gjort det hele tiden). Han bliver bedre og bedre til at bruge sine hænder, på trods af at han stadig ikke helt har fået øje på dem. Det er sgu sjovt at sidde og se på de ihærdige forsøg på at udføre noget som helst med de små ukoordinerede arme.

I morgen skal vi en tur i mødregruppe. Det glæder vi os til, for det er en måned siden vi sidst har været med. Først kom en indlæggelse i vejen, så jul og nytår. Det bliver dejligt at få noget der minder om en hverdag igen.

Nu vil vi lægge os og putte på sofaen med god samvittighed, aftensmaden står nemlig på rester fra i går. God aften til alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nohr for tiden..