Er vi klar til fødslen nu?

Lidt drømme shopping

Tøjønsker

 

Blå skjorte / Mønstret skjorte / Tørklæde / Støvler / Halskæde / Cardigan / Jeans / Sorte jeans

Det sidste stykke tid inden jeg blev gravid, købte jeg stort set ikke noget tøj. Jeg håbede jo på at blive gravid hurtigt, så jeg ville ikke bruge penge på noget som jeg alligevel ikke kunne passe ret længe. Åbenbart var jeg alligevel ret optimistisk omkring projektet, selvom det nok ikke er sådan min mand husker det. Heldigvis blev jeg hurtigt gravid.

Det betyder også at alt mit gamle tøj, efterhånden er ved at være ret gammelt. Når jeg er glad for noget tøj, så bruger jeg det gerne i rigtig lang tid.

Med 6 uger til termin i dag, går der ikke lang tid før jeg træder i en ny periode af mit liv, og så synes jeg også at mit klædeskab skal fornyes en smule. Dog bliver det nok desværre ikke lige i den grad jeg drømmer om.

Jeg har fundet lidt fine sager som jeg ønsker mig. Tørklædet og støvlerne var jeg så heldig at jeg fik i går, da jeg opdagede at der var hul i støvlerne fra sidste år. Lidt heldig har man vel lov at være.

Resten må tiden vise om der bliver til – får nok andet end shopping at koncentrere mig om i starten.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er vi klar til fødslen nu?