Fars Hjørne - Præstations Angst

Vi lever stadig!

image

Troede I lige at bloggen var gået helt i stå? Så kan I godt tro om igen! Vi har bare holdt en dejlig lang weekend herhjemme! Nohr er simpelthen blevet så dygtig til så mange ting, så weekenden har stået på max hygge med ham!

Han har længe været god til at holde fast i ting, men det der med at proppe dem ind i munden har været lidt af en kode af knække. Den har han så knækket nu. Bolden på billedet er favorit legetøjet, i hvert fald når det skal proppes i munden. Han er begyndt at smile når han ligger på maven – altså hvis vi er heldige, det er dog store fremskridt i forhold til før hvor han næsten skreg bare vi nævnte at han skulle om på maven. Han er også begyndt at lægge an til at svinge benene til siden så han kan vende sig, glæder mig til at se om han regner den ud snart.

Sidst men ikke mindst er han begyndt at hive sig op i armene når man tager fat i hans hænder. Hvis det går rigtig godt med at hive sig op, så kan man lige få fat i mors finger med munden, og så er det virkelig en succes.

Det er så sjovt hver gang han lærer noget nyt, jeg glæder mig så meget til at se ham lære en masse mere, og der er jo ikke så lidt at tage fat i når man kun er tre måneder gammel!

Lige nu er drengen gået kold i sin fars arme. Sådan en dag med leg og hygge bliver man altså godt træt af.

Nåh ja! Der er kommet gang i Nohrs mave igen. Hvilket er en rigtig god ting, hvis ellers bare bleerne kunne følge med… Siden der kom gang i maven har han bare ikke sovet ligeså godt som han har gjort siden før jul. Jeg frygter lidt at vi skal til at op hver nat igen? Ved godt at det er overdrevent luksus med et barn der sover igennem hver nat, men derfor kan man vel godt savne det når han holder op?

Håber I allesammen har en god mandag! – Hvis I vil have meget mere babyspam, så er det bare med at komme over på Instagram, @mellemhimmelogmor, hvor Nohr er yderst aktiv!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fars Hjørne - Præstations Angst