Noget om Lillemanden.. øh.. Hapsen.. nårh ja, Nohr!

Velkommen til Mellem Himmel Og Mor

Denne blog startede oprindeligt under navnet By Hjort, og har kørt sådan i 4 måneder nu. Bloggen tog dog en anden og mere personlig retning end jeg først havde tænkt, og derfor fortjener den også at få en navn som passer til indholdet.

Mellem Himmel Og Mor siger måske lidt sig selv, det håber jeg i hvert fald, at bloggen handler om alt mellem himmel og jord, altså hvad der foregår i min lille verden, men mest af alt om mit liv som mor til Nohr, fra September 2014.

Der vil nok løbende komme lidt ændringer i bloggens design, da jeg ikke er helt tilfreds med udseendet endnu, så jeg ved da hvad den næste tid skal bruges på!

Jeg kan se at der er nogle som allerede har smugkigget inden den officielle flytning, dejligt at I vil være med! Så dermed velkommen til både gamle og nye læsere!

Til nye læsere kan jeg da lige oplyse om, at bloggen også er at finde på Instagram, Facebook og Bloglovin, hvor I er mere end velkomne til at følge med! (Det gælder selvfølgelig også dem som har læst med længe)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om Lillemanden.. øh.. Hapsen.. nårh ja, Nohr!