10 ting der gør mig glad på de sociale medier

Skriveblokade

image

Jeg er desværre blevet ramt af en god omgang skriveblokade, og det er der egentligt mange grunde til.

Først og fremmest er jeg bare totalt ideforladt. Aner ikke hvad jeg skal skrive om. Inspirationen er der ligesom bare ikke. Jeg kunne selvfølgelig skrive en helt masse om Nohr, men det har jeg heller ikke lyst til. Han stortrives som altid, og er i en udvikling der er helt uhyggelig at skulle følge med. Det er så dejligt at se, og så let at skrive om. Men bloggen handler ikke om ham. Den handler om mig og mit liv, og det er han selvfølgelig en del af, men det skal ikke ende ud i, at jeg skriver en masse personlige ting om ham, som han ikke selv er herre over, bare fordi det er let, og fordi det er noget at det som trækker aller flest læsere til.

Udover mine manglende ideer, går jeg også og tumler med en masse tanker om hvad fremtiden skal bringe for vores lille familie, og især for mig. Jeg har nemlig kun et halvt år tilbage af min uddannelse når jeg vender tilbage, og derfra ved ingen hvad der vil ske. Alt dette skal der nok komme mere om senere, jeg skal bare selv have det lidt mere på plads inden. Nogle af de forandringer der kommer til at ske ligger skræmmende tæt på. Mathias skal nemlig tilbage til virkeligheden i næste uge, og så er det altså bare Nohr og jeg der skal til at finde ud af hverdagen selv.

Alt i alt så ved jeg ikke helt hvor bloggen bevæger sig hen for tiden, men mon ikke skrivekløen rammer mig igen lige om lidt. Jeg ved godt med mig selv at jeg ikke kan holde op med at skrive.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting der gør mig glad på de sociale medier