Velkommen til Mellem Himmel Og Mor

Nohr for tiden..

image

Efter Nohr har været syg, har hans mave haft ret så svært ved at fungere igen! Det har resulteret i uhyggelige mængder af gylp i tide og utide. Dette har videre hen resulteret i uanede mængder at velmenende, gode råd fra andre forældre. OG JEG ER VED AT BLIVE SINDSYG!!! Jeg tror ikke at vi har fået et eneste råd, som vi ikke har prøvet og konstateret var noget hø! I hvert fald i dette tilfælde.

Udover mængderne af gylp, får Nohr også mere og mere ondt i maven for hver dag der går, og græder derfor også mere end han har gjort før. Det er skide hårdt, og mor er træt!

Pt. prøver vi med lactulose, efter lægens råd, og det har også fået hul igennem til bleen, men der kommer desværre stadig ligeså meget gylp! Det er altså ikke super let når man ikke har egen vaskemaskine, og skal vente på at alle andre i bygningen også har reserveret vask, så vores garderober bliver virkelig brugt til fulde. Der er ikke noget tøj der ligger bagerst i skabet og mørner i hvert fald.

Det meste af tiden er Nohr heldigvis stadig en glad dreng, og han bliver mere og mere optaget af sit legetøj. Det er så sjovt at se ham lege, og så meget lettere når vi lige skal bruge begge hænder fri i to minutter.

Nu glæder vi os bare til sundhedsplejersken kommer i morgen, og håber at hun har noget brugbart at byde ind med, så vi kan få løst gylpesituationen..

Det blev lidt klamt herfra, men det er altså lige hvad der fylder i det lille hjem for tiden.

Hav en god aften derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til Mellem Himmel Og Mor