Fars Hjørne - Er det lørdag???

En tur på børneafdelingen..

image

Babys første sygedag..
En dag jeg har frygtet siden vi fik ham. Nu kom den så, og den bragte os hele vejen til børneafdelingen i Viborg.

Nohr har reddet sig en infektion i de øvre luftveje, og lyder som en kat der hvæser når han trækker vejret. Han vækker sig selv med sine voldsomme host, så søvn for han ikke meget af. Han vågnede også flere gange i nat fordi han havde svært ved at få vejret. Har aldrig hørt ham skrige så meget før.  Heldigvis hjælper de saltvands masker han får, og børne Panodil er en gave sendt fra himlen.

Jeg må indrømme at jeg blev en del chokeret over hvor hurtigt han fik det værre i løbet af aftenen og natten, og han havde da også feber i morges. Den er heldigvis faldet nu, men de vil alligevel beholde os endnu en nat.

Heldigvis klarer Nohr det hele som den lille champ han er, og arbejder stadig hårdt på at få styr på sit til tider dinglende hovede. Det er vist mere moren der blev noget chokeret over den hurtige udvikling. Det er sgu hårdt med et sygt barn!

Barnedåben på søndag skal han nok blive klar til, men alle forberedelser er sat på standby. Det er godt at vi har nogle gode hjælpende hænder på lørdag, og hvis det hele ikke bliver som planlagt er det også lige meget, det eneste der betyder noget lige nu er at den lille stakkel for det godt igen.

Årh hvor gør det altså bare ondt langt ind i sjælen når han har det så skidt.

Krydser fingre for at vi får lov til at komme hjem i morgen!

Velkommen til forældre rollen Birgitte, du er nu for alvor blevet mor!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fars Hjørne - Er det lørdag???