Fars Hjørne - Dr. Far på hospitalet

Den dag Nohr fik vand i håret – og lidt blandede tanker herfra

dåb

I søndags havde vi bare den bedste dag! Nohr blev døbt, og han klarede det bare helt suverænt. Han var stille i kirken, og smilte til alle sine gæster. Mere kan man vist heller ikke forlange. Vi kunne ikke have været mere stolte af vores lille dreng.

Det var skønt at bruge en hel dag på at fejre vores lille vidunder, sammen med hele familien, og så er det sgu også sjovt at han endeligt, sådan helt officielt har et navn. På sygehuset hed han Nyfødt Dreng A Hjortebjerg, det er sgu ikke så personligt!

Dagene op til dåben var hektiske, for vi skulle lave al maden selv. En beslutning som blev taget for længe siden og som vi takkede os selv for, da vi lige skulle bruge et par dage på børneafdelingen med Nohr, som ellers skulle have været brugt på dåbsforberedelser. Nogle gange holder planlægningen altså bare slet ikke. I sådan en situation sætter man sgu pris på sine hjælpere!

På trods af forhindringer op til dagen gik det hele som smurt. Det er en skøn fornemmelse at kunne samle hele familien om den slags dage, så bliver de lige det mere specielle.

I går blev også første gang Nohr greb fat i et stykke legetøj, en ting som vi har øvet på længe, så både Mathias og jeg var helt oppe at køre! Det er sjovt som man kan sukke efter den helt lille nyfødte vi havde for kort tid siden, og samtidig være vild af begejstring når han er ét skridt nærmere på at blive stor. Det hele går bare så stærkt med ham, at det slet ikke er til at følge med!

I går og i dag har den stået på tiltrængt afslapning for os alle tre. Nohr hoster fortsat, men ellers er han helt sig selv igen, så han skal nok blive klar til sin første juleaften.

Nohrs første jul bliver også min første jul uden min familie. Jeg glæder mig rigtig meget til at holde den med svigerfamilien, men det bliver nok alligevel ret hårdt ved mig. Der er sgu mange første gange i vores lille familie, og indtil videre har vi nydt dem alle, så mon ikke vi også kommer til at nyde denne!

Det blev lidt en blandet landhandel det her. Vi må se om jeg ikke kan finde lidt mere fokus på den anden side af juleaften!

Glædelig lille juleaften til jer alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fars Hjørne - Dr. Far på hospitalet