Nyt projekt til manden

2014 – og lidt om ’15

image

Jeg bestemte i 2012, at 2013 skulle være mit år. Og det blev det også. Jeg fandt min drømmeuddannelse, og nød endnu et år med min drømme mand, og vi besluttede at vi ville prøve med en lille familieforøgelse. Alt det jeg ønskede mig. Og så kan det vel ikke blive bedre? Øh jo! Jeg skal da love for at 2014 slog alle tidligere år, også 2013!

Året startede ud på bedste vis med en positiv graviditetstest! Og så var stilen jo ligesom sat. Herefter blev jeg gift med den dejligste mand i verden, alt mens vores lille spir lå og voksede inde i min mave. Brylluppet var perfekt, kun i selskab med de nærmeste. Sådan en lille hemmelighed var altså sjov at have!
Efter brylluppet fulgte en eksamen, og så en uendelig lang ferie. Lang fordi det er kedeligt at gå hjemme og være gravid, når man egentligt er klar til sin baby. Ferien blev dog en del mere spændende af en uge i Italien. Sådan en rigtig familien Danmark bilferie, som også inkluderede et smut forbi Venedig. Skønt!

Endelig i September meldte Nohr så sin ankomst. Den absolut største dag i mit liv! Man siger godt nok at det er stort at blive forældre, men det er jo større end man har en chance for at forestille sig inden man selv har prøvet det!

Nåh ja, midt i al ventetiden startede jeg jo også bloggen. Et projekt som jeg var lidt spændt på, hvor længe ville være sjovt. Det viste sig dog at være en super beslutning. Jeg elsker at skrive på min lille blog, og er dybt taknemmelig for hver og én som læser med! Tusind tak alle sammen! Og kæmpe tak til alle de mennesker som har været med til at gøre 2014 til det bedste år nogensinde!

Hov forresten.. 2015! Hvad skal det nu byde på? Jo ser I.. 2015 kommer til at byde på mange spændende ting i vores lille familie, men dem tager vi hen ad vejen. Hvis jeg afslører det hele nu, så har jeg jo ikke noget at skrive om hele året. Hvad angår bloggen, så har jeg tidligere nævnt nogle forandringer. De blev dog noget mere omfattende end først planlagt, så derfor er de også blevet en del forsinket. Det hele er dog ved at være på plads nu, så om en lille uges tid får bloggen nyt navn, og flytter til en ny adresse. Meget mere herom senere!

Hav nu en super fest i aften alle sammen, og pas på jer selv!

Vi ses på den anden side, hvor Fars Hjørne lægger ud med en nytårstale!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt projekt til manden