Tigerspring

Når nullermændene flyder over

image

I kender godt det der med at bægeret flyder over. Sådan rent fysisk, som i at man glemte at slukke for vandet da man blev distraheret midt i at fylde opvaskebaljen. Det er sket hjemme hos os. Det var bare nullermændene der flød over, og en baby der distraherede.
Det startede allerede nogle dage efter vi kom hjem med ham. Jeg var i bad, og pludselig kom jeg i tanker om, at man skal sgu da også vaske op. Jeg havde bare været i en så intens baby/amme boble, at jeg knap havde været i køkkenet, og dermed glemt at opvask var noget som eksisterede. Jeg tog selvfølgelig opvasken, der er jo ikke evig forsyning af rene tallerkener i skabene.

Så havde jeg ligesom fået styr på, at det faktisk både er baby og husholdning der skal passes. Troede jeg, indtil jeg i dag kom til at se rundt i hjørnerne. Nullermændene forsøger med hastige skridt at overtage lejligheden. Øv altså, støvsugeren findes også. Og nu snart otte uger efter Nohrs ankomst har den stadig ikke set dagslyset. Så ved jeg ligesom hvad denne weekend skal bruges på.

Generelt synes jeg at det går rigtig godt med at integrere en baby i hjemmet, men der er godt nok stadig ting der smutter i forbifarten, og dem kommer der nok også flere af. Vasketøjet er dog blevet en næsten religiøs handling efter Nohr er kommet, ellers tror jeg bogstavelig talt at vi drukner i det, så noget er der da styr på herhjemme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tigerspring