Når nullermændene flyder over

Min ærkefjende!

Nu ligger jeg for tredje gang, siden jeg fik Nohr, med feber! Jeg er mildest talt ved at være godt træt af det. Jeg havde et eller andet blogindlæg planlagt til jer i dag, men jeg har glemt hvad den ellers så geniale idé var, og selv hvis jeg kunne huske det, ville jeg nok ikke være i stand til at skrive noget særligt intelligent.

Godt jeg har mostre og bedsteforældre til at give en hånd. Mathias har nemlig travlt med noget nyt på arbejdet, så han får lov til at slippe for en aktiv baby og en klynkende kone i nat!

Jeg vender stærkt tilbage, snart!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når nullermændene flyder over