Fødselsdag og halloween baby

Verdens heldigste fødselar!

image

I anledning af min fødselsdag fik jeg æren af at starte min dag med at tørre baby-bæ ud af mit nye gulvtæppe. Det kom af en ret så imponerende eksplosion, når man tænker på at drengen kun er tre uger.

Tre uger idag! Jeg kan ikke finde ud af om tiden går hurtigt eller langsomt. Det er jo vildt at han allerede er så gammel, men på den anden side kan jeg heller ikke forstå at han ikke har været her længere. Én ting ved jeg, og det er at jeg er lykkelig for at han skal være her MEGET længe endnu!

Dagen er blevet tilbragt med frokost på Bones – det mest baby venlige sted vi lige kunne komme på. Og derefter med shopping til mor. Far fik dog også lige sneget en skjorte med. Nu står den på sofahygge resten af aftenen, med dejlig nem mad fra fryseren.

Se lige den fine gave fra Nohr – føler mig godt nok som verdens heldigste mor!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdag og halloween baby