Feber, baby og tv..

Fødselsdag og halloween baby

image

I går holdt vi fødselsdag med hele familien, og det var bare super hyggeligt. Dejligt at have dem alle sammen samlet for første gang siden Nohrs ankomst. Og selvom det jo egentligt var min fødselsdag, så var det da også ham der rendte med opmærksomheden. Lige som det skal være. Jeg tror han nød det, men da gæsterne var gået var han også ret træt og pjevset, så vi tog resten at dagen på sofaen alle tre, med pizza til aftensmad og gammel dansk film i flimmeren. Super hyggeligt.

Nohr var næsten klædt ud til halloween, i det fine sæt som han fik af min veninde tidligere på ugen. Normalt er jeg ikke til halloween. Faktisk hader jeg alt hvad der handler om uhygge, men med sådan et lille spøgelse, så kan jeg jo ikke andet end elske det.

I dag vil vi slappe af og nyde søndagen, og jeg vil glæde mig til min fødselsdag i morgen, for jeg har hørt rygter om at mit lille yndlings spøgelse har købt en gave til sin mor.

God søndag til alle!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feber, baby og tv..