10 ting jeg skal huske til næste graviditet

På tur med søster og status på figuren

image

Lad mig lige starte med status på figuren:

1) Ventebukserne strammer, så de er pakket væk, dog ikke længere end at de kan hives frem igen hvis det skulle blive nødvendigt efter fødslen.

2) Ventebluserne stumper allesammen, så de er også pakket væk.

3) Ventestrømpebukser kan med nød og næppe komme på. Skulle dog hilse og sige at der er pænt langt ned til fødderne, når man som jeg er 179 cm høj.

4) Kjoler er altså det eneste der duer. Egentligt sjovt når jeg har tilbragt langt størstedelen af de sidste 10 år af mit liv i jeans.

I dag har stået på shopping og spisning med min lillesøster. Super hyggeligt. Det er desværre alt for sjældent jeg har hende helt for mig selv. I sær dejligt fordi det nok er en af de sidste, hvis ikke sidste gang jeg ser hende, inden hun har forvandlet sig til verdens bedste moster til Lillemanden.

Nu har jeg resten af aftenen alene hjemme, det er godt nok længe siden det er sket. Så jeg vil rulle mig i babytøj og se om der ikke er lidt mere jeg kan få styr på – for ca. 117. gang.

Eller noget i den stil?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg skal huske til næste graviditet