Tid til selvforkælelse

Teknisk inkompetent, eller mangel på tålmodighed?

image

Jeg har aldrig set mig selv som teknisk inkompetent. Jeg er er i fuld gang med at kode mit website fra bunden, og løser også selv mine problemer når det ikke lige vil som jeg vil (for det meste – dejligt med en mand der er god til at sætte sig ind i tingene. Tak skat ! ) Jeg vil kunne tingene selv, og ikke være afhængig af andre for at bruge en computer eller en smartphone, som så mange andre jeg kender, er det. Det ville heller ikke fungere med en uddannelse som multimediedesigner hvis jeg ikke interesserede mig bare lidt for teknik.

Dog har jeg nået min grænse med det her wordpress/facebook halløj. Jeg kan ikke finde hoved og hale i noget af det, så det er min mand som sidder og sætter det hele op for mig. Måske handler det i virkeligheden bare om at jeg har tålmodighed som en 2-årig når jeg keder mig. Det må jeg jo så arbejde med..

Det skrider dog ligeså stille fremad med færdiggørelsen af denne blog, og den har da også været klar til at skrive på i mere end en uge, før jeg kom igang. Tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed, så skal den nok ende med at blive som jeg vil have den. Både med design og funktion, så jeg kan komme til at skrive mange flere indlæg i fremtiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til selvforkælelse