Teknisk inkompetent, eller mangel på tålmodighed?

Mens alle de andre er til modeuge..

image

Mens alle de andre render rundt i deres nyeste outfits og stilletter, glæder jeg mig helt vildt til at komme ud af mit ventekluns igen. Indtil da, holder jeg mig bare langt væk fra alt hvad der har med tøj og modeuge at gøre. Med kun to måneder tilbage til termin, kan jeg enten ikke passe det tøj jeg finder, eller også kan det bare ikke svare sig at købe mere ventetøj, som jeg alligevel ikke får brugt ret lang tid.

Derfor er min dag gået med at hækle. Når man har lang ferie, efterfulgt at to måneders barsel inden termin, er man nødt til at finde på nogle projekter. I hvert fald hvis man er ligeså dårlig til at lave ingenting som jeg er.

Jeg har aldrig hæklet før, men har nu kastet mig ud i at hækle en flodhest til den lille. Indtil videre kan jeg så konkludere, at øvelse gør mester. Flodhesten bliver pænere og pænere, og man kan tydeligt se forskel på det jeg har lavet først, og på det jeg har lavet sidst. Som jeg sagde til min mand, så har flodhesten bare personlighed, og den lille er nok alligevel ret så ligeglad med et par småfejl hist og her. Jeg skal nok smide et billede når engang dyret er færdigt, satser på at det bliver før den lilles ankomst, gerne lang tid før.

Jeg havde virkelig frygtet at jeg ville dø af kedsomhed den her sommer, men jeg må sige at kedsomhed er noget som jeg skal kigge langt efter lige nu. Ud over flodheste projektet er jeg også i fuld gang med kodningen – og opfyldning – af mit online portfolio, klargøring til den lilles ankomst og så selvfølgelig op starten af denne blog.

På trods af manglende kedsomhed, så ender det nok med, hen mod slutningen af ugen, at jeg alligevel ikke kan lade være med at tjekke nogle modeblogge ud, for at se hvad ugen har budt på.

Nysgerrigheden har det med at sejre til sidst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teknisk inkompetent, eller mangel på tålmodighed?