Bryllup en rettighed?

Bloglovin

Jeg vil lige slå et slag for Bloglovin. Siden giver mulighed for at samle alle de blogs man følger, så man automatisk modtager alle indlæg i et feed, lidt ligesom Facebook startsiden. Bloglovin kan bruges på computer, men har også en velfungerende smartphone app.

Det er super nemt hvis man følger mange blogs, eller hvis man gerne vil finde nye blogs at følge. Man får det hele samlet på et sted, og det langt mere overskueligt end at skulle besøge dem alle enkeltvis.

Hvis man selv har en blog er det en ret simpel process at få den på Bloglovin så andre kan følge den der.

Hvis jeg skulle holde op med at blogge selv, vil jeg helt sikkert fortsætte med at bruge Bloglovin. Jeg bruger appen på min telefon, og så er der altid noget interessant læsning lige ved hånden.

Husk at min blog også kan følges på Instagram eller Facebook. Links til højre eller forneden, alt efter hvor I læser med.

Dette indlæg er ikke sponsoreret, jeg er bare super begejstret over at have opdaget Bloglovin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllup en rettighed?