Tilbage til Aarhus

Tid til selvforkælelse

image

Nogle gange synes jeg at det er urimelig hårdt at være gravid. Bækkenløsning og plukkeveer er bare ikke den bedste kombination, og slet ikke når man, som jeg, bare savner lange gåture ved vandet.
Det må blive når barnebognen skal med. Til den tid skulle graviditets generne jo heldigvis være ovre.
I dag har den i stedet stået på selvforkælelse med let shopping og café med veninden.
Godt brugt efter den tur, fandt jeg fodbadet frem fra gemmerne, og fandt nogle lækre wellness produkt frem. Nøj hvor var det tiltrængt.
Spaopholdet tidligere på ugen, har virkelig mindet mig om, hvor lækkert det er med en lille wellness stund til sig selv, i ny og næ. Det har jeg godt nok været dårlig til det sidste års tid, så nu skal det indhentes, mens tiden stadig er der.
I dag stod den på et lækkert fodbad, men tilhørende fodmassage, og så tror jeg, at den i weekenden skal stå på ansigtsmasker, hårkur og en lækker bodyscrub. Og så lige en lækker middag med manden. Glæder mig allerede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage til Aarhus